Nissan Türkiye’ye Chairman’s Award ödülü

Nissan Türkiye, 2015 Ekim ayında gerçekleşen satın alma operasyonu ve devamındaki başarılı sonuçlarından dolayı Nissan AMI bölgesinin en prestijli ödülü kabul edilen Chairman’s Award’ın (Başkanlık Ödülü) sahibi oldu.

Nissan Türkiye, 8 ay önce gerçekleşen satın alma operasyonu ve sonrasında alınan başarılı sonuçlardan dolayı Nissan AMI bölgesinin (Afrika, Orta Doğu ve Hindistan), en başarılı ödülü kabul edilen Chairman’s Award’a layık görüldü. Japon otomotiv devi Nissan, Türkiye’deki kararlı büyüme stratejisi çerçevesinde, satış operasyonunun kontrolünü Ekim 2015 tarihinden itibaren tamamen kendi bünyesine almıştı.

YENİ BİR DÖNEM

Nissan’ın Afrika, Orta Doğu ve Hindistan bölgelerinin Başkanı ve Nissan’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı olan Christian Mardrus, Dubai’de yapılan ödül töreninde konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Nissan Motors’un Türkiye’deki gelişimi açısından yeni bir dönemin başlangıcı kabul edilen ve oldukça başarılı geçen bu operasyonun böyle bir ödülle de tescillenmesi hepimiz açısından gurur ve heyecan verici oldu.” dedi.

1 Ekim 2015 tarihi itibariyle Nissan Türkiye Genel Müdürü olarak atanan Sinan Özkök ise açıklamasında, “Nissan Türkiye’nin gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonun içinde yer almaktan ve gerek bu devir işlemi, gerekse sonrasında 8 aydır elde ettiğimiz başarılı sonuçlardan ötürü böylesine prestijli bir ödülü almaktan ötürü gurur ve mutluluk duyuyorum. Nissan Türkiye ekibi olarak kazandığımız motivasyon ile daha nice başarılara imza atmak ve bayrağımızı daha yukarı taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

27 BİN 900 ADETLİK REKOR

2015 mali yılını 27 bin 900 adetlik rekor satışla tamamlayan Nissan Türkiye, pazar büyümesinin üzerinde gelişme sağlayarak pazar payını artırmaya devam etti. Yeni Navara pick-up pazarında liderliğe oynarken, C segmentindeki yeni model Pulsar, geniş iç hacmi ve verimli motor seçenekleriyle ailelerin yeni tercihi oluyor.

 

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz