Jaguar I-PACE ile elektrikleniyor

Jaguar, yeni elektrikli otomobili I-PACE Concept’i dünyada ilk kez sanal gerçeklik deneyimiyle sundu.


Jaguar; sürüş keyfi, performans, beş kişilik bir spor otomobil kullanımı ve elektrik teknolojisini Jaguar I-PACE Concept’te bir araya getirdi.

Jaguar markasının karakteristik özelliklerini taşıyan Jaguar I-PACE Concept 400 bg çıkış gücü 700 Nm tork üreten elektrikli motoruyla 0-100 km/s hızlanmasını 4 saniyede tamamlıyor. 90kW/sa lityum iyon bataryası kullanıcılarına 500 km’den daha uzun bir menzil sunuyor.

Jaguar I-PACE Concept’in iç tasarımı; şık, premium malzemelerle ve detaylara özen gösterilerek tasarlanmış.

Jaguar dünyada ilk kez gerçekleştirilen geleneksel otomobil tanıtımına farklı bir boyut kazandırarak, farklı ülkelerdeki katılımcıların HTC VİVE oda ölçekli sanal gerçeklik teknolojisi ile Jaguar I-PACE Concept otomobilini tecrübe etmesini sağladı.

HTC VIVE™ nedir?

VIVE, HTC ve Valve tarafından sanal dünyada tam anlamıyla bir sürükleyicilik sağlamak üzere geliştirilmiş olan, türünün ilk örneği bir sanal gerçeklik platformudur. Her yönüyle oda ölçeğinde bir Sanal Gerçeklik ve gerçek hayattaki gibi etkileşimler sağlamak için tasarlanmış olan VIVE, oyunun kurallarını değiştiren bir teknoloji ve sınıfının en iyisi içeriğine sahip Sanal Gerçekliğe ilişkin taahhüdünü yerine getiriyor.

otohavadis@gmail.com

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz