2. günde lider Neuville

Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı Türkiye Rallisi’nin ikinci gün sonunda Thierry Neuville, altı kez dünya şampiyonu Sebastien Ogier ve dokuz kez dünya şampiyonu Sebastien Loeb’ün 33,2 saniye önüne geçti.

Hyundai Shell Mobis World Rally takımı / Thierry Neuville ve Nicolas Gilsoul

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı Türkiye Rallisi’nin ikinci gün sonunda yeni lideri Thierry Neuville oldu. Hyundai Shell Mobis World Rally Team pilotu Thierry Neuville, son dört etap öncesinde 6 kez Dünya Şampiyonu Sebastien Ogier ve dokuz kez Dünya Şampiyonu olan Sebastien Loeb’ün 33,2 saniye önünde ilk sırada yer alıyor.

Neuville’in en hızlı zamanları yapması ve Sebastien Ogier’in lastik patlatıp hidrolik sorunu yaşaması sonrası, Türkiye Rallisi’nde liderliğe yükselip, sonrasında liderliğini pekiştirmeyi başardı.

M-Sport Ford World Rally / Esapekka Lappi ve Janne Ferm

Dünya şampiyonu Ott Tanak ise, üçüncü etapta yaşadığı direksiyon sorununun ardından kaza yaparak ralliye veda etti. Tanak, son avantaj etabında beş puan almak için mücadele edecek. 

Ogier ve Neuville, sabah bölümünde etaplarda hızlı dereceleri paylaştılar ve aralarında sadece 1.6 saniye fark vardı. Gün ortasından sonra ise Ogier lastik patlattı ve üçüncü sıraya geriledi. Ogier ve Sebastien Loeb ise aynı zamanla günü tamamladılar

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz