Honda F1 Takımları Türkiye Grand Prix’sine hazır

Honda F1 takımları, Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun on dördüncü yarışı olan Türkiye Grand Prix’sine hazır.

Scuderia Alpha Tauri

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun on dördüncü yarışı olan Türkiye Grand Prix’si 13 – 15 Kasım 2020 tarihlerinde 9 yıllık aranın ardından İstanbul’da gerçekleşecek. Formula 1 severlerin merakla beklediği yarış için Türkiye’ye gelen Red Bull Racing Honda ve Scuderia Alpha Tauri Honda takımlarının pilotları, İstanbul sokaklarında yaptıkları video ve fotoğraf çekimleri ile Formula 1 heyecanını yarış öncesinde herkese yaşattı.

Scuderia AlphaTauri (sağda) and Red Bull Racing

Türkiye Grand Prix’sinde takımlarına puan kazandırmak için kıyasıya mücadele edecek olan Honda Formula 1 takımlarının pilotları, yarış öncesinde İstanbul’da yapılan çekimler ile Formula 1 heyecanını İstanbul caddelerine taşıdı.

Scuderia Alpha Tauri Honda Takımı
Danill Kvyat
Pierre Gasly

İstanbul’da yaşayan Formula 1 severler için büyük bir heyecan meyadana getiren Honda Formula 1 takımlarının fotoğraf çekimleri İstanbul’un tarihi bölgelerinde gerçekleşti. İstanbul Valiliği tarafından seyircisiz olarak düzenlenme kararı alınmasının ardından Formula 1 heyecanını tribünlerde yaşayamayacak olanlar, Honda takımlarının pilotlarını yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

otohavadis@gmail.com

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz