Opel Grandland X için son kampanya

Opel, Kasım ayında segmentinde dördüncü olan SUV modeli Grandland X’i tercih edenler için Aralık ayının son kampanyasına başladı.

Opel, Aralık ayı başında başlattığı iddialı kampanyalarına yenilerini ekleyerek sene sonu için geri sayıma başladığımız bu günlerde yine iddialı tavrını koruyor. Opel, Kasım ayında segmentinde dördüncü olan SUV modeli Grandland X’i tercih edenler için Aralık ayının son kampanyasını da duyurdu. Alman devi, bu kampanya ile SUV tercih eden hedef kitleyi Grandland X sahibi yapmayı hedefliyor.

SUV araç segmentinde Alman DNA’sı ile güvenliği öne çıkan Opel Grandland X, Aralık ayına özel 75.000TL kredi için 15 ay, %0 faiz ile geri ödemesi 2021 baharında başlayan finansman imkânı sunarak rakiplerinden ayrışıyor. Aralık ayına özel olarak sunulan avantajlara ek olarak sınırlı sayıda Opel Grandland X modeline 303.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

“Hayatı değiştir” sloganı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile bir SUV’dan daha fazlasını sunan Opel Grandland X’in yine Aralık ayına özel stoklarla sınırlı sekiz ileri otomatik vitesli Enjoy Black Edition donanımı ise 317.900TL’den başlayan fiyatlar ile showroom’larda yerini aldı.

Aralık ayına özel olarak avantajlı fiyat imkanı, sıfır faizli kredi olanakları, şimdi al baharda öde seçeneği ve iddialı finansman seçenekleriyle tüketiciye sunulan Grandland X Black Edition özel serisi showroomlarda sevenleri ile buluşuyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz