Otokoç, voleybol milli takımına sponsor oldu

Otokoç 2. El, “Bu Ellere Güvenimiz Sonsuz” diyerek Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar resmi sponsoru oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Otokoç 2. El, Milli Takımlar Resmi Sponsorluğu için anlaşma imzaladı. Türkiye’de ikinci el araç satışında kurumsal olarak lider konumda bulunan Otokoç 2. El, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar resmi sponsorlarından biri olarak bir kez daha sporun yanında olduğunu gösterdi.
Otokoç 2. El Showroom’unda düzenlenen imza töreni, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Zehra Güneş, A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Kaan Gürbüz ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.
Konuşmalardan sonra imza törenine geçildi. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici’ye plaket, voleybol topu ve adının yazılı olduğu milli takım forması, Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak’a da adının yazılı olduğu milli takım forması takdim etti.
Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren ve milli takım oyuncularına Heykeltıraş Serap Gümüşoğlu tarafından hazırlanan el yapımı model otomobilleri armağan etti. Ülke çapında 25 lokasyonda hizmet veren Otokoç 2. El; Türkiye’nin lider otomotiv perakendeciliği, araç kiralama ve araç paylaşımı şirketi olan, 93 yıllık tecrübesi ile toplam 9 ülkede faaliyet gösteren Otokoç Otomotiv’in çatısı altında yer alıyor.

“Voleybolun Güvenilir Eli”

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, konuyla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Pandemi dünya genelinde pek çok alanı olduğu gibi spor camiasını da derinden etkilerken, dayanışmanın önemi bu dönemde daha da iyi anlaşıldı. Otokoç 2. El olarak, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Sponsoru olarak gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın hem kuruluşlarımız hem de ülkemiz için faydalı olacağına inanıyoruz. Biliyorsunuz ki, Koç Holding Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin sponsoru oldu. Sporcularımızın emeği, ülkemizi temsil ederken taşıdıkları değerler, bizi daima ileriye bakan yolumuzda gururlandıracaktır.”

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz