Jeep, Autoshow’a 80. Yıl Özel Seri versiyonlarıyla geldi

Tofaş çatısı altındaki Jeep®, Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından  bu yıl ilk kez dijital olarak düzenlenen Autoshow Mobilite Fuarı’nda markanın köklerine atıfta bulunan özel tasarım standı ve 80’inci yaşına özel olarak pazara sunulan versiyonlarıyla yerini aldı. 

Jeep®, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından bu yıl ilk kez online olarak düzenlenen Autoshow Mobilite Fuarı’nda yerini aldı. 80 yaşındaki marka, köklerine sadık kalınarak tasarlanan online standında; markanın tarihindeki en önemli ve ikonik modellerinen biri olan; Willys’den devraldığı mirası 4X4 performansı ve ileri teknolojiyle birleştiren Wrangler’ın yanında; gelmiş geçmiş en kabiliyetli küçük SUV Renegade ve haziran ayında Türkiye lansmanı gerçekleştirilen, Compass’ın 80. Yıl özel versiyonunu sergiliyor.

Autoshow Mobilite Fuarı’na özel hazırlanan ve çekimleri Türkiye’de muadili bulunmayan bir deneyim merkezi olan Jeep Experience Center’da gerçekleştirilen videoda konuşan Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü; Türkiye otomotiv pazarı için bir ilk olan dijital Autoshow’da yer almaktan ötürü heyecanlı olduklarını söyledikten sonra Autoshow’a özel tasarlanan stand ve modellere dair bilgi verdi.

Süslü, “Autoshow’a özel tasarlanan standımızda; Wrangler, Renegade ve Compass modellerinin 80 Yıl Özel versiyonlarını sergiliyoruz. Wrangler 80. Yıl özel rengi ‘sarge’ yeşiliyle standımızdaki yerini alıyor. Tüm modellerimiz, yarı parlak granit kristal vurgularla zenginleştirilen “80. Yıl” logosu, 18 inçlik jantlar, gövde rengi hard top, tungsten dikişli ve “80. Yıl” logosuna sahip özel koltuk döşemeleri ile şık ve aynı zamanda markamızın ruhunu yansıtan görünümlerinden taviz vermiyor. Kompakt SUV’miz Renegade, siyah renkli 80 Yıl Özel Versiyonuyla, haziran ayında  lansmanını yaptığımız Compass’ı ise çok beğenilen urban yeşil gövde rengiyle meraklılarını bekliyor” dedi.Wrangler ve Renegade 4xe, Autoshow ile beraber Türkiye’de

Autoshow ile Wrangler 4xe ve Renegade 4xe modellerinin Türkiye’de satışına başladıklarına da vurgu yapan Özgür Süslü “Standımızda detaylı incelenebilecek olan Wrangler 4xe, 380 beygir toplam güce ve 637 NM torka sahip ve sadece elektrikli olarak şehir içinde 50 kilometreye kadar sürüş imkânı sunuyor. Elektrikli motorun desteği ile 0’dan 100 km/s hızlanmasını 6.4 saniye gerçekleştirerek bir arazi aracına göre üstün performans sunuyor. Elektrikli motorun sunduğu anlık çekiş sayesinde Wrangler 4xe performansın yanı sıra off-road kabiliyetini de bir üst seviyeye taşıyor” diye konuştu.Premium anlayışımızı online satış kanalımıza taşıyoruz

Eylül ayında Jeep modelleri için dijital satış kanalını devreye aldıklarını belirten Özgür Süslü, “Müşterilerimiz, online.jeep.com.tr adresinden satın almak istedikleri Renegade, Compass ve Wrangler modellerimizden birini seçtikten sonra, araçlarını konfigüre ederek, ön ödeme yapıyor. Bu aşamada bayilerimiz devreye giriyor ve satış danışmanlarımız hemen müşterimizle irtibat kuruyor. Takibinde satış işlemlerini tamamlıyorlar. Son aşamada ise müşterilerimiz otomobillerini nasıl tercih ederlerse o şekilde teslim alabiliyor. Araçlarını showroomdan teslim alabilecekleri gibi; Premium hizmet anlayışımızla, kapılarına kadar teslim imkanı da sunuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Jeep®; eylül ayı boyunca Autoshow’a özel hayata geçirilen kampanyayla Renegade ve Compass modellerinden birini tercih edecek müşterilerine 70 Bin TL’ye varan indirim ve krediden yararlanma imkânı sunuyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz