Toyota’dan ‘özel’ proje

Toyota, Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol projesi ile imkânsızı başarmak üzere dikkat çekici bir işbirliğine imza attı.

Toyota, bir mobilite şirketi olarak herkesi harekete geçirmek için ilham vermeye devam ediyor. Toyota, Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol projesi ile imkansızı başarmak üzere dikkat çekici bir işbirliğine imza attı.

Mobilsen Özgürsün mottosuyla herkesin özgürce hareket ettiği bir dünya gerçekleştirmeyi hedefleyen ve bu alanda birçok programa destek veren Toyota yeni bir işbirliği daha gerçekleştirdi. Toyota ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma basketbol projesi kapsamında özel sporcular, düzenlenecek gelişim kamplarıyla turnuvalara hazırlanıyorlar. Gelişim kampı ve antremanlarda özel sporcuların becerilerini geliştirmesi ve antrenörlerin özel olimpiyatlar kuralları çerçevesinde eğitim vermesi amaçlanıyor.

Özel Kahramanlar, 2023 Berlin’de Türkiye’yi temsil edecek

Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol takımları, Toyota’nın katkılarıyla birlikte “100 gün” sloganını kullanarak imkansızı yenmek için hazırlıklara başladı. Toyota’nın desteğiyle birlikte kapsamlı bir hazırlık yapan özel sporcular, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, gerçekleştirilen turnuvalarda imkansızı nasıl başardıklarını sergileyecekler.

Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol takımlarının bir sonraki hedefi ise, önümüzdeki yıl 17-25 Haziran’da Berlin’de düzenlenecek Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunları’nda uluslararası alanda ülkemizi temsil etmek olacak.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz