“VavaCheck” ile ikinci el araç alımları artık güvenceli

İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, sunduğu hizmetlerini tek noktada buluşturdu. Kilometre garantisi, servis bakımı, ekspertiz, kredi ve sigorta işlemleriyle araç alım-satımlarını çok daha kolay ve güvenilir hale getiren VavaCars, bu hizmetlerini “VavaCheck” adı altında birleştirdi.

Türkiye’de 2019’dan bu yana hizmet veren ikinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, müşterileri için katma değer oluşturmak amacıyla yeni bir uygulama hayata geçirdi. Kilometre garantisi, servis bakımı, ekspertiz, kredi ve sigorta hizmetleriyle araç alım-satım işlemlerini çok daha kolay, hızlı ve güvenilir hale getiren VavaCars, bu hizmetlerini “VavaCheck” uygulaması altında topladı.

Araç alım satımında güven ilk sırada

Tüm katma değer oluşturan hizmetlerini “VavaCheck” adı altında toplayarak müşterilerini A’dan Z’ye güvence altına aldıklarının altını çizen VavaCars Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “En büyük hedefimiz; müşterilerimizi hızlı ve sorunsuz biçimde ikinci el araç alım satım hizmetimizle buluşturmak. Bu bağlamda yaptığımız çalışmalar ve verdiğimiz güven ile kaygısız bir biçimde araç alıp satmak isteyenlerin tercihi oluyoruz. VavaCars olarak 3 ay 5 bin kilometreye kadar verdiğimiz garanti ve şeffaf ekspertiz hizmetlerimiz, tercih edilmemizdeki en önemli etkenlerin başında geliyor.”

Hayatı kolaylaştıran çözümler 

Nisan ayında İstanbul Pendik’te faaliyete geçirdikleri Türkiye’nin en büyük ekspertiz ve yenileme merkezine bu konuyla ilgili çok sayıda olumlu dönüş aldıklarını da belirten Taner Timirci, “Bu projeyle VavaCars müşterisi olmayanlara da ekspertiz ve araç bakım-servis hizmeti vermeye başladık. Sektörde yaptığımız yatırımların bu denli etkili olması, bizim için mutluluk verici. Önümüzdeki dönemde de Türkiye’ye yeni katma değerler kazandırmak için yenileme merkezi yatırımlarımızı başka illerde de faaliyete geçirerek, hayatı kolaylaştırıcı çözümler sunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz