Ocak’ta Nissan modellerinde kampanyalar sürüyor

Kablosuz elektrikli e-POWER teknolojisine sahip Nissan’lar özel fiyat seçenekleri ve %0 faiz imkanı sunuyor. e-POWER teknolojisine ek olarak, benzinli Nissan modellerinde de kampanyalar devam ediyor.

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan 1018km’ye kadar menzil sunan benzersiz e-POWER teknolojisi, performansı ve sessizliğiyle sahipleri ile tanışmayı bekliyor.  Nissan, benzinli modellerinde sunduğu kredi desteği ile de dikkat çekiyor.

e-POWER teknolojisine sahip Nissan Qashqai ve 4. nesil yeni Nissan X-Trail, %0 faiz imkanı ile Nissan Yetkili Satıcılarında yerini aldı. Qashqai ile elektrikli sürüş deneyimi yaşamak isteyenlere 240.000TL’ye 12 ay için, e-POWER teknolojisini X-Trail ile deneyimlemek isteyenlere ise 300.000TL’ye 12 ay için %0 faiz imkanı sunuluyor. Benzinli versiyonu tercih edenler ise 240.000TL’ye 12 ay %0 faiz ile yepyeni bir X-Trail sahibi olabiliyor. Benzinli Nissan Qashqai ise ocak kampanyası kapsamında 300.000 TL için 24 ay vade ve %1,09 faizli kredi imkanı ile sunuluyor.

B-SUV sınıfının dinamik oyuncusu Nissan Juke ile şehirli Nissan Micra 60.000 TL’ye 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkânı ile Nissan Yetkili Satıcıları’ndaki yerini aldı.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz