Avrupa Lexus’un süper coupe’sini görsün!

Lexus’un süper coupe’si LC 500 Avrupa turuna çıktı.

Lexus LC 500

Bu yılın başında Detroit ve Cenevre Motor Show’da tanıtılan Lexus markasının yeni lüks ve süper coupe’si LC, satışa sunulmadan önce 6 ay sürecek bir Avrupa turuna başladı. 25 gözde Avrupa şehrini dolaşacak olan LC, düzenlenecek özel aktivitelerde otomobil tutkunlarının karşısına çıkacak.

Avrupa turunda Madrid ve Amsterdam şehirlerini geride bırakan Lexus LC’nin, V8 motoru  eşsiz sesi ile büyük ilgi topladı. Çarpıcı tasarımı ve sürüş özellikleriyle öne çıkan süper coupe’nin sonraki durağı ise 24 Saat yarışlarının yapıldığı Yeşil Cehennem olarak adlandırılan Nürburgring oldu. Lexus LC, ayrıca Almanya’nın tanınmış eserlerinin önünde gerçekleşen fotoğraf çekimlerinin de yıldızıydı. Avrupa turnesine devam eden LC, Köln’e uğradıktan sonra Haziran ayının ortasında İngiltere’de düzenlenen ve tüm dünyada büyük bir ilgiyle takip edilen “Goodwood Festival of Speed”de bulunacak.

Tükiye’de de gelecek sene satışta

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gelecek sene itibariyle satışa sunulacak olan LC 500’ün, iki motor seçeneği bulunuyor. Hibrit LC 500h, 3.5 litre V6 benzinli motoru ile Multi Stage Hybrid / Çok Aşamalı Hibrit sistemini birleştiriyor. Benzinli olan LC 500 ise 5.0 litre V8 benzinli motorunu yeni geliştirilen ve lüks bir otomobilde ilk kez sunulacak olan 10 kademeli otomatik şanzımanla buluşturuyor.

Lexus LC 500 2

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz