Oyak Renault’ya İSG ödülü

Oyak Renault, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışması’nda “Sıfır Kaza, Sıfır Hata” uygulamasıyla ödüle layık görüldü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın bu yıl 35’incisini düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Güçlü İletişim Güvenli İşyeri İyi Uygulama Yarışması”nda Oyak Renault “Sıfır Kaza, Sıfır Hata” uygulaması ile ikincilik ödülü kazandı. Böylelikle, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nın “Sıfır Kaza, Sıfır Hata” uygulaması otomotiv sektörünün de en başarılı uygulaması olarak ödül almış oldu.

2018 yılından bu yana hedef: “Sıfır Kaza, Sıfır Hata”

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, 2018 yılında başlattığı “Sıfır Kaza, Sıfır Hata” vizyonuyla iş sağlığı ve güvenliği kültürünün bileşenlerini bir çatı altında topladı. Bu vizyon, Oyak Renault üst düzey yöneticilerinin taahhütleriyle başlayarak yapılan yoğun ve kapsamlı iletişim faaliyetleriyle tüm çalışanlara ve fabrika sınırları içinde bulunan tüm paydaşlara kadar indirgendi.
İş sağlığı ve güvenliği ile ergonomi alanında yıl içerisinde yapılan bütün iyi uygulamalar, Oyak Renault’nun İSG birimi tarafından düzenlenen yarışmalarda değerlendirilerek ödüllendiriliyor. Aynı zamanda fabrika bünyesinde, her yıl belirlenen bir konuda yapılan resim yarışmasıyla da çalışan çocuklarının konuya yönelik farkındalıklarının artırılması hedefleniyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz