Yol yardımında motorlu dönem

Yolda kalan araçlara motosikletli uzman ekipleriyle hızlı ve yerinde yol yardım Marm Assistance hizmet vermeye başladı.

1986’dan günümüze asistans sektörüne yeni ürünler kazandıran, Türkiye’nin ilk asistans şirketi Marm Assistance, yol yardımında en önemli kriter olan zaman tasarrufu sağlayan yenilikçi çözümüyle otomotiv sektörünün ve bireysel kullanıcıların hizmetinde.

Büyük şehirlerde yol yardım hizmetinin önündeki en büyük engel olan yoğun trafik nedeniyle çekicinin arıza noktasına erişme süresindeki gecikmeler hem müdahale süresini uzatıyor hem de müşteri memnuniyetsizliği meydana getiriyor. Marm Assistance’in yeni hizmeti m-oto yardım ile yol kenarı arızalarda motosikletli ekipler sayesinde araca erişim ve müdahale çok daha hızlı ve kolay gerçekleşiyor.30 dakikaya iniyor

Türkiye genelinde çekicinin arıza noktasına ulaşma süresi ortalama 55 dakika iken, ilk müdahale sonrası servise çekim ve arızanın giderilmesi eklendiğinde 2.5 saate çıkan toplam yol yardım süresi, m-oto yardım ile trafikte bekleme yaşanmadan ortalama 30 dakikaya iniyor. İkame araç ve çekici gerekmeksizin hem zaman hem maliyet tasarrufu oluşturarak sürücülerin yola devamlılığında en etkin çözüm olan m-oto yardım, konusunda uzman ve deneyimli ekipler tarafından sağlanıyor.

Motosikletli yol yardım servisi m-oto yardım kapsamında sunulan yol kenarı hizmetleri; Akü takviyesi ve ölçümü, lastik değişimi, lastik basıncının azalması, far – ampul değişimi, temel elektrik ve sigorta arızaları, elektrikli yan ayna mekanizmaları, sigorta kontrolü ve değişimi, motor yağı kontrolü ve tamamlanması, silecek değişimi, anahtarın araç içinde kilitli kalması, aydınlatma arızaları.

İlk olarak İstanbul’da hizmete giren m-oto yardım ile yol yardım hizmetlerinde yeni bir sayfa açan Marm Assistance, yakın zamanda sunacağı yeni projelerle asistans sektörüne yön vermeye devam edecek.

 

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz