Nissan’da kampanya var

Nissan Türkiye, akıllı 4×4 çekiş sistemine sahip yeni nesil Qashqai araçlarını lansmana özel fiyatlarıyla sunuyor. Şubat ayı boyunca tüm Yeni Qashqai, Juke ve Micra modelleri için düzenlediği sıfır araç kampanyaları ile Nissan severleri avantajlı koşullarla Nissan konforu ve heyecanıyla buluşturuyor. Nissan Türkiye’nin yeni araç alımlarında Şubat ayına özel başlattığı kampanyalar kapsamında, binek ve SUV araçlarda avantajlı fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuluyor.

Türkiye’de 155 binden fazla satış adediyle liderliğini ortaya koyan Nissan Qashqai’nin, 3. jenerasyonu 626.000 TL’den başlayan Şubat ayına özel lansman fiyatlarıyla sahiplerini bekliyor. 5 farklı sürüş modu ve rakiplerinden farklı olarak sınıfında hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini 4×4 çekiş sistemiyle sunan tek model olan yeni Qashqai’nin, akıllı dört tekerlekten çekiş sistemine sahip modellerinde, arka bağımsız süspansiyon sistemi standart olarak sunuluyor. Arka bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde maksimum konfor ve yol tutuşu sağlayan yeni Qashqai, akıllı 4×4 çekiş sistemiyle düzenli olarak yol şartlarını analiz ederek gerektiğinde 4×4 çekiş özelliğini otomatik olarak devreye sokuyor.
Bu sayede yol şartları 4×4 performansına ihtiyaç duymadıkça sürüş 4×2 olarak devam ediyor ve yakıt tasarrufuna katkı sağlıyor.

Yeni Nissan Juke ve Micra’da ne var?

Şehir otomobili Nissan Micra ve ikonik tasarım detaylarına sahip Yeni Nissan Juke modellerinde, 100.000 TL’ye bu aya özel 12 ay vade imkânı sunuluyor. Tüm Yeni Juke ve Micra modelleri için sıfır araç alımlarında uygun vade koşullarının sunulduğu kampanya Şubat sonuna kadar devam edecek.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz