Audi, The Gray Man’in resmi otomobil markası

Russo Kardeşler imzasını taşıyan ve 15 Temmuz itibarıyla dünya genelindeki belirli sinema salonlarında gösterime giren The Gray Man’in resmi otomobil markası olan Audi, filmde, tamamı elektrikli RS e-tron GT, Q4 Sportback e-tron, RS 7 Sportback ve R8 Coupe modelleriyle yer alıyor.

22 Temmuz itibarıyla Netflix’te gösterilmeye başlanan filmde, baş karakter Sierra Six’i canlandıran Ryan Gosling tam elektrikli Audi RS e-tron GT, ajan Dani Miranda’yı canlandıran Ana de Armas tamamen elektrikli Audi Q4 Sportback e-tron’u kullanıyorlar. Ayrıca ajan Dani Miranda, Audi RS 7 Sportback’in direksiyonunda heyecanlı bir takip sahnesine de imza atarken, Dhanush’un canlandırdığı Avik San karakteri de Audi R8 Coupé ile görülüyor.

Modeller Russo kardeşlerle belirlendi

Audi’nin bu işbirliğinde araç sağlamanın ötesine geçen bir rol üstlendiğini söyleyen AUDI AG Marka Başkanı Henrik Wenders, “Filmin küresel bir çekiciliği var. Bu ortaklık aksiyon ve yüksek hızı hissettiriyor. Biz de Audi’de aynen Russo kardeşler gibi daha önce görülmemiş ve deneyimlenmemiş şeyleri oluşturmak için teknolojiden yararlanıyoruz. Filmde kullanılan modelleri seçerken yönetmenler Joe ve Anthony Russo ile çalıştık“ dedi.

Geleceğin otomobilleriyle çalıştık

Hikayeyi anlatabilmek ve daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir şeyi yapmak için yeni araçlar bulmak istediklerini söyleyen Anthony Russo ise “Yeni teknolojiler bulmak ve keşfetmek her zaman ilgi alanımızda oldu. Bizi heyecanlandıran da bu. Geçmişin ve bugünün otomobillerini ne kadar seviyor olsam da, otomobillerin gelecekte nereye evrileceğiyle de son derece ilgiliyim. Geleceğin, yalnızca araç kullanıcıları olarak değil, aynı zamanda otomobillerle bir arada yaşamak zorunda olan biz diğer insanlar için de yepyeni deneyimler getireceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Filmde kimler var?

Netflix’te 22 Temmuz itibarıyla gösterilmeye başlanan filmin oyuncu kadrosu tam anlamıyla bir yıldızlar topluluğu. Aksiyon gerilim tarzı filmde, Ryan Gosling (Sierra Six), Chris Evans (Lloyd Hansen), Ana de Armas (Dani Miranda), Jessica Henwick (Suzanne Brewer), Regé-Jean Page (Denny Carmichael), Wagner Moura (Laszlo), Julia Butters (Claire), Dhanush (Avik San), Billy Bob Thornton (Donald Fitzroy) ve Alfre Woodard (Margaret Cahill) gibi isimler yer alıyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz