Subaru Forester’a yeni versiyon: Forester Xclusive Black

Subaru Forester’ın prestijli tasarımını daha fazla vurgulayan yeni bir versiyon geliyor. Aralık ayı başında satışa sunulacak olan Forester Xclusive Black versiyonunda, daha önce gri olarak sunulan donanımlar siyah renkte sunuluyor. Yeni versiyonun dış görünümünde, ön ızgara kapağından jant kapaklarına kadar birçok yerde siyah detaylar dikkat çekiyor. Yeni versiyon aralık ayı başında Subaru Yetkili Satıcılarında yerini alacak.

Subaru Forester ürün gamına eklenen Xclusive Black versiyonunda, standart Xclusive versiyonunda gri olarak sunulan donanımlar siyah renk olarak sunuluyor. Xclusive Black’te ön ızgara, ön sis farı kapakları, ön ve arka tampon alt korumaları, marşpiye korumaları, kapı çerçeveleri, ayna kapakları, tavan rayları, köpekbalığı anten, 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar ve bagaj üstü yazıları siyah renge sahip. Prestij unsurunu daha da vurgulayan Forester Xclusive Black, sedefli inci beyazı, zümrüt yeşili, buz gri, manyetik gri ve kristal siyah renklerde satışa sunulacak. Yeni versiyon aralık ayı başında 1.763.013 TL satış fiyatı ile Subaru Türkiye yetkili satıcılarında yerini alacak.

Subaru Forester 2021 yılında yenilenmiş ve dış görünümündeki değişikliklere ek olarak teknolojik anlamda da önemli iyileştirmelere kavuşmuştu. Forester’da yer alan geliştirilmiş 4. nesil EyeSight sisteminde EyeSight kameraları artık ön cama entegre edilmiş durumda. Böylece kameraların algılama açıları neredeyse iki katı kadar genişlemiş oldu. Özellikle virajlarda ve kavşaklardaki Çarpışma Öncesi Frenleme performansı artırıldı. Stereo kameraların daha genişleyen açısı sayesinde, sistem, özellikle geceleri kavşaklarda görülmesi zor olan yayalar ve bisikletlileri tanıyarak çarpışmadan kaçınmayı daha da fazla destekliyor. Cama entegre yeni yapı sayesinde sürücülerin yanlışlıkla lense dokunma olasılıkları ortadan kaldırıldı. Sistemin yazılım algoritması da geliştirildi. Kazaların en sık gerçekleştiği kavşaklarda bile çarpışmadan kaçınma büyük ölçüde artmış oldu.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz