Astra ile 2022 Altın Direksiyon Ödülü’nü üst üste üç kez kazandı

Opel, yeni Astra ile 2022 Altın Direksiyon Ödülü’nü kazanarak bu ödülü üst üste üç kez kazanan ilk marka oldu. 2020’de Opel Corsa-e bu ödüle layık görülürken geçen sene ise Opel Mokka-e ödülü alma başarısını göstermişti.

Opel, ürettiği her yeni modelle prestijli ödüller almaya devam ediyor. Yeni nesil Astra da bu geleneği aynı şekilde sürdürüyor. Alman üretici, yeni Astra ile 2022 Altın Direksiyon Ödülü’nü kazanarak bu ödülü üst üste üç kez kazanan ilk marka oldu. 2020’de Opel Corsa-e bu ödüle layık görülürken geçen sene ise Opel Mokka-e ödülü alma başarısını göstermişti. Bu sene alınan son ödül ise Opel’in 20. “Altın Direksiyon” ödülü olarak ayrı bir öneme de sahip.

Yeni Opel Astra heyecan veriyor”

“Yeni Opel Astra ile hedefi gerçekten on ikiden vurduk” sözleriyle 2022 Altın Direksiyon ödül törenindeki değerlendirmesinde Opel CEO’su Florian Huettl, “Yeni kompakt modelimiz, sadece ikna edici olmakla kalmıyor, aynı zamanda karşı tarafta heyecan uyandırıyor. AUTO BILD ve BILD am SONNTAG okuyucularının, uzman jürinin ve editör arkadaşların da aynı şekilde yorumlamasından dolayı çok mutluyuz” dedi.

Rüsselsheim’a 20 ödül

Opel Astra, Opel’in gururlu “Altın Direksiyon” zaferler serisinin en yeni üyesi olmayı başardı. 1976’dan beri Axel Springer yayınevi BILD am SONNTAG tarafından (2009 itibariyle AUTO BILD ile iş birliği ile) verilen ödülü Alman otomobil üreticisi bu sene 20. kez kazandı. Altın Direksiyon zaferine giden yolda, AUTO BILD ve BILD am SONNTAG okuyucularının oyları her zaman için değerlendirmede ilk sırada yer alıyor. Yeni otomobillere oy veriyorlar ve böylece final için her kategoride üç favori belirliyorlar. Ardından Almanya’daki DEKRA Lausitzring yarış pistinde gazeteciler, yarış pilotları ve otomobil uzmanlarından oluşan bir jüri, finalistleri AUTO BILD test kriterlerine göre inceliyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz