Otomerkezi.net ve N Kolay işbirliğine gitti

İkinci el otomobil pazarının oyuncularından Otomerkezi.net, Aktif Bank ile yaptığı yeni işbirliğiyle otomobil sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. 

İkinci el otomobil pazarının kurumsal temsilcilerinden Otomerkezi.net, Aktif Bank ile yeni bir işbirliğine imza attı. Yapılan işbirliği çerçevesinde, Otomerkezi.net’ten bir otomobil satın almak isteyen otomobilseverler için yepyeni finansal kolaylıklar sağlanıyor. Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay üzerinden sunulan 1,79’dan başlayan kredi oranı, Otomerkezi.net’in tüm bayilerinde geçerli olacak şekilde, bir otomobil satın almak isteyen tüketiciler için 48 aya varan vade fırsatları dasunacak. Üstelik N Kolay’dan kredi kullanan ve Otomerkezi.net’ten otomobil alan müşterilere Shell’den 500 TL değerinde hediye kartı da armağan edilecek.

Her 10 otomobilden 6’sı krediyle satın alınıyor

Yapılan işbirliğiyle ilgili açıklama yapan Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş “İkinci el otomotiv pazarında satın alma kriterlerinin başında gelen taşıt finansman çözümlerine önem veriyor, tüketicinin bir otomobilsahibi olmasını kolaylaştıracak yeni adımlar atmaya gayret gösteriyoruz. Bugün ikinci elde alınan, kredi verilmeye uygun her 10 otomobilden 6’sı krediyle satın alınıyor. Aktif Bank ile yaptığımız işbirliğiyle de tüketicilerin otomobil satın alma süreçlerini kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Deneyimimizi sektör ile bir araya getiriyoruz

Aktif Bank’ın kendine özgü iş modeli ve güçlü dijital altyapısı ile perakende sektöründe önemli bir rol üstlendiğini söyleyen Aktif Bank Perakende Bankacılık Grup Başkanı Pınar Yılmaz ise “Sahip olduğumuz deneyimimizi ve N Kolay’ın müşteri odaklı, hayatı kolaylaştıran dijital çözümlerini, Otomerkezi.net’in sektörde sunduğu ikinci el otomobil portföyü ile birleştirerek iş birliğimizi daha da geliştireceğimize inanıyoruz.” ifadesini kullandı.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz