Nano Otomobil Silence S04 Türkiye’de İlk Defa sergilendi

Doğan Trend Otomotiv’in premium elektrikli mobilitedeki Avrupalı markası Silence, S01 ve S02 modellerinin ardından nano araç segmentinde ilk ve tek klimalı seçenek olarak dikkat çeken S04 modelini, Türkiye’de ilk kez defa Motobike İstanbul’da sergiledi. Türkiye pazarında satışları devam eden 2 tekerlekli S01 ve S02 modellerine ek olarak S04 modeli de yaz aylarında, klimalı versiyonuyla satılmaya başlanacak. 

Silence 04

Türkiye’de temsilciliğini Doğan Trend Otomotiv’in yaptığı, premium elektrikli motosikletin öncüsü Silence, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Motobike İstanbul 2023’de, S01 Plus, S01 ve S02 modellerinin yanında “nanocar” segmentindeki S04’ü de ilk defa sergileyerek geleceğin mobilite çözümlerini gözler önüne serdi. Güçlü elektrikli motorları, İspanya’da üretilmesi, ev ya da iş yerlerinde pratik bir biçimde şarj edilebilmesi ve pillerin bavul gibi rahatlıkla taşınması gibi özellikleriyle öne çıkan Silence markası, fuarda ilk defa Türkiye kamuoyuyla buluşan S04 modeliyle artık sadece 2 tekerlekli scooter’larıyla değil nanocar segmentinde de varlığını gösteriyor. Silence S04, 2023’ün yaz aylarında, klima versiyonuyla Türkiye pazarında satışa sunulacak.

Silence 01 – Silence 04 (sağda)

Klimalı ve elektrikli nano otomobil

Yüzde 100 elektrikli, 2 kişilik bir nano otomobil olan Silence S04, klimalı olmasıyla elektrikli mobilitede önemli bir boşluğunu dolduruyor. Silence S04, verimli ve teknolojik alt yapısıyla 4 tekerlekli e-mobilite kategorisinde premium elektrikli “nanocar” olarak kendini konumlandırıyor. Silence’ın Barcelona’daki kendi fabrikasında yüksek miktarlarda üretilebilen bu araç, 21. yy’ın kentli mobilitesindeki kilit görevlerden birini üstleniyor.

Geleceğin anahtar ulaşım çözümlerinden birinin elektrikli ve dolayısıyla emisyonsuz olmasına yatırım yapan şirket, Silence S04 ile scooter ve otomobilin en başarılı yönlerini birleştiriyor. Konforlu, güvenli ve kolaylıkla park edilebilmesiyle dikkat çeken aracın uzunluğu 228 cm, genişliği 129 cm ve yüksekliği de 159 cm. İki kişinin yan yana, geniş bir kabinde seyahat edebilmesine ek olarak 310 litrelik toplam yükleme alanı sunmasıyla da irili ufaklı eşyaların da taşınabilmesi mümkün. Silence S04’de, beyaz ve gri olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor.

Silence 02

Silence S04’de, 5 fasılalı ön silecek, 155/65 R14 lastikler ve full LED farlar dikkat çekici donanımlar arasında. İç mekandaysa 7 inçlik dijital TFT sürücü bilgi ekranı, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, akıllı telefonların dikey veya yatay kullanımlı yerleştirilebildiği tutamaç, kalorifer, klima, uygulama (APP) üzerinden kontrol edilebilen elektrikli camlar, ses sistemi ve bluetooth sayesinde temel tüm donanımlar mevcut.

Silence S04’ün araçtan çıkartılarak, çekme koluyla bavul gibi taşınabilir özellikli bataryaları evde ya da iş yerlerinde de kolaylıkla şarj edilebiliyor. Biri sürücü, diğeri yolcu koltuğu altındaki bataryalar, kabin boy bir bavul gibi araçtan çıkartılabilmesiyle istenen yere tekerlekleriyle taşınıyor. 45 veya 90 km/s’lik maksimum hız seçenekleriyle üretilen Silence S04, 149 km’ye kadar emisyonsuz, elektrikli menzil sunabiliyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz