Volkswagen California’da Eylül ayına özel fiyatlar

Volkswagen Ticari Araç, Eylül ayında ikonik California ve Grand California modellerine sınırlı sayıda araç için çok özel fiyat avantajları sunuyor.

Volkswagen Ticari Araç’ın geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına sunduğu, tüm dünyada geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan, Türkiye’de de geniş kitleler tarafından sevilen ve kamp & karavan dünyasına yepyeni bir soluk getiren motor karavan modelleri California ve Grand California, Eylül ayında çok özel fiyat avantajlarıyla Volkswagen Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor.

Sınırlı sayıdaki araç için ve Eylül ayı süresince geçerli olan kampanyada, 2.0 TDI 204 HP DSG California Ocean’ın fiyatı 3 milyon 150 bin TL’den başlıyor, aynı modelin 4Motion seçeneği ise 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında otomatik şanzımanlı 2.0 TDI 177 HP 4Motion Grand California modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı ise 3 milyon 500 bin TL’den başlıyor.

Kampanya süresince modellerin renk opsiyonlarında da özel fiyat fırsatları sunuluyor. Metalik renk farkı California için 27 bin 500 TL, Grand California için 55 bin TL, çift renk opsiyonu ise her iki modelde 120 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz