MG HS’de 100 Bin TL İndirimli Takas

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği, İngiliz MG, Ekim ayında HS modelinde birbirinden avantajlı kredi ve ödeme fırsatlarını devreye aldı. Ekim ayı boyunca geçerli olan kampanyada, MG HS modelinin hem Comfort hem Luxury versiyonlarında 250 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânı ve 100 bin TL takas desteği aynı anda sunuluyor. 

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz kökenli MG, C-SUV segmentinde yer alan amiral gemisi HS modelini satın almak isteyenlere, iki donanım seviyesinde de 250 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânı ve 100 bin TL takas desteği sunuyor. MG, müşterilerine hem takas hem de kredi desteğinden aynı anda faydalanma imkanı sağlıyor. MG’nin, C-SUV segmentindeki iddialı modeli HS, Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenlik özellikleri, sınıfının üstündeki boyutları, dikkat çeken sessizlikteki kabini ve zengin donanımı ile standartları belirliyor. Comfort ve Luxury olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle ülkemizdeki otomobil severlere sunulan MG HS modelinin tavsiye edilen takas destekli fiyatları Comfort donanımıyla 1.269.000 TL, Luxury donanımıyla ise 1.399.000 TL olarak dikkat çekiyor. 5 sene garanti ile satışa sunulan HS modeli, bu konuda da rekabette fark meydana getiriyor.

Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenlik

MG HS, MG Pilot adıyla markalaşan teknolojik sürüş destek sisteminin de desteğiyle Euro NCAP güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başardı. Her iki donanım paketinde de standart olarak sunulan MG Pilot ile yarı otonom sürüş yapabilmek de mümkün. Güvenlik riski durumunda sadece uyarı değil, fren ve direksiyona da müdahale eden MG Pilot, ayrıca Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Takip Desteği, Ön Çarpışma Uyarısı, Otomatik Acil Fren Sistemi, Trafik İşareti Tanıma, Kör Nokta Monitörü, Arka Trafik Uyarı Sistemi, Akıllı Uzun Far Kontrolü ve Hız Asistan Sistemi gibi çok sayıda özelliği içinde barındırıyor. MG Pilot, gelişmiş güvenlik ve teknolojik özelliklerine ek olarak HS modelinde bağımsız arka süspansiyon sistemi de mevcut.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz