Chery Yeni Ekosistem Stratejisini Açıkladı

Chery, kullanıcılarıyla bir araya gelerek yeni ekosistemini ve planlarını paylaştı. Bu kapsamda Chery Kullanıcı Ekosistemi Temalı Konferansı, Çin’in Wuhu kentinde düzenlendi. Chery, fikir önderi tüketiciler için WCWL Kullanıcılarla Birlikte Oluşturma Platformu ve markasını oluşturmaya hazırlanıyor.

Çin’in en büyük otomotiv ihracatçısı Chery, “Daha iyi bir geleceği birlikte yaratmak” temasıyla başlattığı yenilikçi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda marka, Çin’in Wuhu kentinde Chery Ekosistem Temalı Konferansı düzenledi. Dünya genelinde 40’tan fazla ülkeden 600’ün üzerinde paydaşın katıldığı Chery’nin anavatanındaki konferansta, “Ekosistemi tartışmak”, “Birlikte değer yaratmak” ve “Geleceği paylaşmak” için bir araya geldi.

Zhu Shaodong

İnternetle birlikte kullanıcıların rolü değişiyor

Her zaman kullanıcı odaklı olmaya özen gösteren Chery Automobile, kullanıcıların katılımcı olmasını istiyor. Chery Ekosistem Temalı Konferans ile Chery, farklı kaynakları ve birlikte yaratma anlayışını birbirine bağlayıp, katılımcılar arasında iş birliği ve girişimciliği oluşturarak kullanıcılara işbirlikçi girişimcilik için geniş bir platform sağlamayı amaçlıyor. Chery International’ın ekolojik üretime yönelik stratejik planlaması ve vizyonu hakkında bilgi veren Chery Automobile International Genel Müdür Yardımcısı Zhu Shaodong, “İnternetin gelişmesiyle birlikte kullanıcıların rolü de değişiyor. Chery, buna yanıt olarak kullanıcılar için WCWL platformunu oluşturdu ve umut verici sonuçlar elde etti. Binin üzerinde KOC (fikir önderi tüketici), Chery için değer oluşturdu ve onların katılımından faydalandı. Chery, WCWL platformunda yeni bir aşamaya başlamak üzere. Yaşamı daha iyi kılmak üzere ekosistem ürünleriyle birlikte sahne tabanlı bir internet platformu oluşturma sürecindeyiz” dedi.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz