1700 Km’lik otonom Sürüş Deneyimi

Çinli Chery, Guangzhou’dan Wuhu’ya kadar olan 1700 km’lik otonom sürüş deneyimini üstün bir başarıyla tamamladı. Bu etkinlikte Chery’nin amiral gemisi PHEV modelleri TIGGO 9 PHEV ve ARRIZO 8 PHEV öne çıktı.

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery, Guangzhou’dan Wuhu’ya gerçekleştirdiği yeni bir organizasyonla verimlilik konusundaki iddiasının altını bir kez daha çizdi. Bu kapsamda Chery, 1700 kilometrenin üzerinde mesafeyi kapsayan bir test rotasına ev sahipliği yaptı ve güneyin hareketli metropolü Guangzhou’dan başlayarak Yangtze Nehri kıyısında bulunan sanayi şehri Wuhu’ya kadar bir yolculuk deneyimi sundu.

Tek depo ve tek şarj ile 1400 km’den fazla menzil

Bu yolculukta Chery’nin amiral gemisi, şarj edilebilir hibrit modelleri TIGGO 9 PHEV ve ARRIZO 8 PHEV, tek depo ve tek şarjla 1400 km’den fazla menzil sunarak yeni nesil hibrit teknolojisinde Chery’nin endüstriye yön veren teknolojilerini kanıtlamış oldu. Bu yolculukta yer alan fikir önderi tüketiciler de modellerin performansını ve teknolojilerini deneyimleyerek Chery’nin marka kültürünü daha yakından keşfettiler.

Guangzhou’dan başlayan bu yolculukta hem TIGGO 9 PHEV hem de ARRIZO 8 PHEV ilgi odağı olmayı başararak dikkat çekici tasarımlarıyla öne çıktılar. TIGGO 9 PHEV, sınıf atlatan boyutları, eşsiz performans değerleri ve lüks öğeleriyle övgüler alırken, Chery’nin üçüncü nesil hibrit sistemini kullanan ARRIZO 8 ise verimliliği ve üstün sürüş keyfiyle ilgi çekti. Ayrıca her iki model de sürücülerin ileri teknoloji gereksinimlerini karşılayacak şekilde güncellendi ve Chery’nin yeni enerji alanındaki yenilikçi çözümlerini gözler önüne sererek, Chery’nin verimlilik konusuna verdiği önemin altını bir kez daha çizmiş oldu.

3 gün süren ve 1700 km yol katedilen bu özel turun ardından konvoy, nihayet Wuhu’daki varış noktasına ulaştı. Kuzey’den Güney’e tüm gün Çin’i boydan boya gezen tur, Chery’nin performansını ve kültürel mirasını gözler önüne serdi.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz