Oto Havadis

Çocukların Hayalleri Gerçeğe Dönüştü

Hyundai Motor Türkiye, bu yıl ilk kez düzenlediği Hyundai Resim Yarışması’nın ödül törenini İzmit’te bulunan fabrikasında düzenledi. Kocaeli ili genelinde 100’den fazla resim arasından dereceye giren öğrencilere, çizdikleri resimlerinin 3-D baskılı maketleri ve hediye çekleri verildi.

Hyundai Motor Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl ilk kez düzenlediği resim yarışmasıyla çocukların dünyadaki sorunları çözecek araç hayallerine hayat verdi. “Dünyayı İyileştiren Araçlar” temasıyla Kocaeli genelinde ilkokul ve ortaokullarda eğitim gören tüm öğrencilerin katılımına açtığı yarışmada fırsat eşitliğini gözeterek özel eğitim öğrencilerini ayrıca değerlendirmeye aldı ve ödüllendirdi. Hyundai Motor Türkiye, çocuklara sürdürülebilir, yenilikçi ve daha iyi bir dünyayı mümkün kılan ulaşım çözümleri hayal etme fırsatı sundu.

100’ün üzerinde başvurunun yapıldığı yarışmada, dereceye giren öğrencilere kendi çizimlerinin 3 boyutlu baskı maketleri ve çeşitli ödüller verildi. Ödül törenine katılan tüm öğrencilere katılım sertifikaları ve sürpriz hediyeler verildi.

İlham kaynağı

Hyundai Motor Türkiye CEO’su YongJin Alex Kim, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu yarışmayla çocuklarımızın hayal dünyasına ortak olmak ve onların gözünden dünyayı iyileştiren araçları görmek bizim için büyük bir ilham kaynağıydı. Her bir resim, daha yaşanabilir bir dünya için umut verici fikirler barındırıyor. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı yürekten kutluyorum”.

Hyundai Motor Türkiye, bu projeyi sadece bir yarışma olarak değil, aynı zamanda çocuklara hayal kurma, üretme ve fark yaratma alanı sunan sosyal sorumluluk çalışması olarak görüyor. Hyundai Motor Türkiye, resim yarışmasını 2026 yılından itibaren Türkiye genelinde daha geniş bir kapsamla düzenlemeyi ve daha fazla çocuğun bu yaratıcı sürece dahil olmasını sağlamayı hedefliyor.

Exit mobile version