Petrol Ofisi’nin yeni marka yüzü Kenan Doğulu

Kenan Doğulu, Petrol Ofisi Grubu’nun “Siz Ne İsterseniz O” kampanyasının yeni döneminde markanın reklam yüzü oldu. 

Petrol Ofisi Grubu, Türk pop müziğinin ünlü ismi Kenan Doğulu ile yaptığı uzun soluklu marka yüzü anlaşmasını, ilk reklam filmiyle duyurdu. Petrol Ofisi Grubu ile Kenan Doğulu arasındaki iş birliğinin detayları, Kenan Doğulu’nun yanı sıra Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu ve CMO’su Murat Zengin ile reklam kampanyasının yaratıcı sürecini üstlenen TBWAIstanbul CEO’su Burcu Kayımtu’nun katıldığı toplantıda paylaşıldı.

İş birliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Petrol Ofisi Grubu için yeni bir dönem başlıyor. BP satın alımını tamamladık ve entegrasyon sürecinin de sonuna yaklaştık. Yaklaşık 2.700 istasyonla ülkemizin her yerine yayılacak bu dinamizmi, Türkiye’nin yetiştirdiği en kıymetli sanatçılardan biri olan Kenan Doğulu’nun içten enerjisi ve yaratıcılığı ile buluşturabilmekten ötürü çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Kenan Doğulu

‘Sıcak bir hikâye’

Markanın yeni reklam yüzü Kenan Doğulu da iş birliğiyle ilgili duygularını “Müziğin birleştirici gücüyle yolculukların enerjisini buluşturduğumuz uzun soluklu ve keyifli bir yola çıktık. Petrol Ofisi gibi Türkiye’nin her noktasına dokunan, 7’den 70’e herkesin hayatında yeri olan köklü bir markayla aynı hikâyede buluşmak benim için çok kıymetli. Bu yolculuğun ilk adımını, sahnede yaşadığım gerçek bir anıdan yola çıkarak kurguladık. O anın samimiyetini ve heyecanını ekrana taşıyarak, bir reklam filminden çok, herkesin kendinden bir parça bulacağı sıcak bir hikâye anlattığımıza inanıyorum. İzleyen herkesin bu pozitif enerjiyi hissedeceğine eminim.” şeklinde ifade etti.

Diğerleri

Yorumlar