Opel, 2026 Paris Otomobil Fuarı’nda elektrikli station wagon konsepti STX Concept ve Formula E yarış otomobili GSE 27FE’nin dünya prömiyerlerini gerçekleştiriyor.
Geleceğin elektrikli mobilite vizyonunu Paris’te sergileyen Opel, yüksek performanslı GSE ailesi ve dijital oyun alanlarıyla 12-18 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
OPEL’İN GELECEK VİZYONU PARİS’TE SAHNEYE ÇIKIYOR
Alman otomotiv üreticisi Opel, 2026 Paris Otomobil Fuarı (Mondial de l’Auto 2026) kapsamında geniş ürün gamı ve müşteri deneyimi odaklı stand konseptiyle ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda marka, fuarda 4. Salonda A42 numaralı standında Opel STX Concept ve Opel GSE 27FE’nin dünya prömiyerlerini gerçekleştirirken, tamamen elektrikli ve yüksek performanslı modellerini de ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 12 Ekim Pazartesi günü Opel CEO’su Florian Huettl, Opel Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Rebecca Reinermann ve Opel Tasarım Direktörü Mark Adams markanın yeniliklerini tanıtacak. Geleceğin elektrikli station wagon modellerine ilişkin vizyonu ortaya koyan STX Concept, Alman mühendisliğini duygusal tasarım ve akıllı teknolojilerle bir araya getiriyor. Formula E GEN4 dönemi için geliştirilen elektrikli yarış otomobili GSE 27FE ise markanın performans anlayışını en ileri noktaya taşıyor.
TEKNİK HASSASİYET PİST RUHUYLA BULUŞUYOR
Opel’in Paris’teki standı, Alman otobanlarından ilham alan özgün bir mimari anlayış üzerine kuruluyor. Beş siyah şeritten oluşan yapı ziyaretçilere rehberlik ederken; sarı, gümüş, siyah ve beyaz renklerden oluşan grafik dil GSE kimliğini güçlendiriyor. Stand boyunca uzanan sarı ve beyaz “Lightspeed Stripes” çizgileri, sergilenen tüm modeller arasında görsel bir bütünlük sağlıyor. Standın merkezinde yükselen “GSE Yellow Pixel Cube” yapısı ve üzerindeki 3,5 metrelik asılı medya küpü, markanın performans dünyasını ve dijital iletişim deneyimini odak noktasına alıyor.
ELEKTRİKLİ GSE AİLESİ PARİS’TE GENİŞLİYOR
Opel, fuarda yüksek performanslı tamamen elektrikli modellerini de otomobilseverlerle buluşturacak. Siparişe açılan yeni Opel Corsa GSE ilk kez bir otomobil fuarında sergilenirken, 207 kW (281 HP) güce sahip Mokka GSE de motor sporları deneyimini yollara taşıyacak. Ayrıca 2027 ilkbaharında satışa sunulması planlanan yeni Astra GSE Line modeli de fuarda tanıtılacak. Ürün gamının diğer bölümlerinde ise Opel Frontera Elektrik’ten amiral gemisi Grandland Elektrik AWD seçeneğine kadar uzanan geniş bir mobilite yelpazesi sergilenerek elektrikli sürüşün farklı yüzleri sunulacak.
YARIŞ HEYECANI EKRANDAN STANDIN İÇİNE TAŞINIYOR
Opel, Paris’te motor sporlarını yalnızca sergilemekle kalmayıp ziyaretçilere bu dünyanın bir parçası olma fırsatı veriyor. GIANTX iş birliğiyle hayata geçirilen “Pit Stop Experience” alanı, Formula E dünyasını oyun teknolojisiyle buluşturuyor. Ziyaretçiler özel hazırlanan Trackmania pistinde yarışabilirken, düzenlenecek canlı turnuvalarla rekabet heyecanı katlanacak. Ziyaretçiler aynı zamanda Opel’in Formula E Dünya Şampiyonası’ndaki ilk sezonuna özel olarak hazırlanan resmi Opel Collection ürünlerini de yakından inceleyebilecek.
