Altur Turizm araç filosunu 80 adet Crafter ile güçlendirdi

İstanbul’da taşımacılık sektörü firmalarından Altur Turizm, filo yenileme projesi kapsamında 80 adet Volkswagen Crafter ile filosunu güçlendirdi.

Türkiye’nin köklü firmalarından biri olan Altur Turizm, filosunu Volkswagen Crafter modelleriyle güçlendirmeye ve genişletmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en geniş taşımacılık filosuna sahip olan Altur, 80 adet Volkswagen Crafter modelini, düzenlenen törenle teslim aldı.

Altur Turizm’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Albayrak‘ın katıldığı teslimat töreninde, Volkswagen Ticari Araç Filo Satış Yöneticisi Onurcan Tosun ve Volkswagen Yetkili Satıcısı Altur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Albayrak Arf da hazır bulundu.

Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Albayrak Volkswagen Crafter’ı yüksek teknolojisi, düşük yakıt tüketimi, konforu ve yüksek ikinci el değeri gibi özellikleri nedeniyle tercih ettiklerini belirtti.

Diğerleri

Yorumlar