…Ve makyajlı Mitsubishi Spacestar

 

Yenilenen dinamik görünüm ve gelişmiş yol performansını yeniden tasarlanan iç donanımla buluşturan Yeni Mitsubishi Spacestar şimdi Türkiye’de.

 

Yenilenen dinamik ön ve arka tasarımı, geliştirilmiş yol performansı ve tasarımı yenilenen iç donanımıyla birlikte kullanıcısının beğenisine sunulan Yeni Mitsubishi Spacestar, kendi segmentinde fark meydana getiriyor.

Yeni Mitsubishi Spacestar, makyajlanan ön ve arka tasarımı ile artık daha dinamik ve çekici bir görünüme sahip. Araç iç tasarımında kullanılan piano black ve krom dekorasyonlu deri direksiyon, krom çerçeveli yeni gösterge paneli, yenilenen iki parçalı kumaş tasarımı, bagajda saklı depolama alanı ile malzeme kalitesinin artışını gözler önüne sererken, güçlendirilmiş elektrik destekli direksiyonu ve yüksek yol tutuşu ile sürüş deneyimini daha keyifli ve konforlu bir hale getiriyor.

Ön ve arka tasarımı yenilenen Space Star, bi-xenon ön farları, LED gündüz farları ve arka stop lambaları ile bir önceki tasarıma göre daha modern bir çizgiye sahip. Üstelik, Spacestar’ın paletine iki enerjik renk seçeneği daha eklendi: Şiraz kırmızısı ve Bakır turuncu.

space-star-ic

FİYATI NE?

Mitsubishi Motors, kompakt, çekici ve enerjik Yeni Spacestar’ı, tüm diğer araçları gibi 5 yıl/100 bin kilometre garantisiyle satışa sunuyor.  Yeni Space Star’ın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 65.750 TL olarak açıklandı.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz