Guiness’e giren Ali Çapan Audi’de

2018 senesi başında AUDI TEAM ile anlaşan Ali Çapan, ilk yarışına yarın çıkıyor.

2006 yılında başlayan macera artık AUDI ile devam ediyor. 5 hız rekoru kıran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na giren Ali Çapan, yeni rekorlara imza atmak için yeni takımı ile ilk yarışına çıkıyor.

Abu Dabi YAS MARINA Pisti’nde yaptığı süre ve hızla AUDI TEAM tarafından izlenmeye başlayan Çapan, 2017’nin son günlerinde gelen bir teklif ile yeni takımına geçti. 6 Mart tarihinde ilk resmi yarışına çıkacak olan Ali Çapan, antrenmanlara ve diyete ise çok önce başlamıştı.

İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında otomobil basınının karşısına çıkan Ali Çapan, yarış kariyerini ve AUDI TEAM’de yapmak istediklerini anlattı. “Daha önce de hızlıydım, AUDI ile daha da hızlanacağıma inanıyorum. Daha önce yarıştığım takımların çok üzerinde bir yarış organizasyonun içinde olmak mutluluk verici. Son sistem otomobiller ile daha güçlü rakiplerin bir araya gelmesi ve bunların içinde bulunmam kendi adıma çok gurur verici. Evet, ben hızlı bir pilotum ve bunu doğru yerde, kaliteli bir ekiple yapmak çok keyifli” dedi. Çapan, Audi ile en azından iki yıl daha çalışabileceğini de belirtti.

 

Recep Bozdağ / otohavadis@gmail.com

 

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz