Vespa’dan yeni model tanıtımı

Vespa Türkiye, İtalya Başkonsolosluğu’nun yaz bahçesinde İtalya Başkonsolosu Elena Clemente’nin yüksek müsaadeleri ve Doğan Trend Otomotiv Grubu Lideri Kağan Dağtekin’in ev sahipliğinde özel bir davet gerçekleştirdi. “Hayat Vespa ile Güzel” mottosundan yola çıkarak tasarlanan gecede dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber’ın tasarladığı özel Vespa ilk kez görücüye çıkarken, diğer yeni modeller de tanıtıldı.

Kağan Dağtekin açılış konuşmasında “Ülkemizde her geçen sene Vespa özgürlüğüne kavuşma talebi artıyor. Yıl sonunda 3.000’den fazla yeni Vespasever daha olacak. Bir başka deyişle, 3.000 kişi daha “Hayat Vespa ile Güzel” diyerek onun özgürlüğüyle tanışmış olacak. Geçtiğimiz yıl 75. yaşını kutlayan ve dünyada 7’den 70’e din, dil, ırk fark etmeksizin herkesin sevdiği bir markaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız” dedi.

Birbirinden renkli Vespa’ların yer aldığı geceye iş, sanat, cemiyet, moda ve medya dünyasından Vespa sahipleri katıldı. Davetliler arasında Ezgi Mola, Meltem Cumbul, Didem Soydan, Fırat Çelik, Ahu Yağtu, Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Umut Eker, Eda ve Ferhat Zamanpur, Özlem ve Gökhan Avcıoğlu, Caner Erdeniz ve Bedirhan Soral gibi ünlü simalar vardı.

İki yeni model tanıtıldı: Justin Bieber x Vespa & Vespa Pic Nic 125

Dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber’ın Vespa için tasarladığı model, Türkiye’de ilk kez bu davette tanıtıldı. Dünyanın en ünlü pop yıldızı ile Vespa’nın buluşması bir tesadüf değil. Uzun yıllar boyunca gerçekleştirdiği projeler, tasarım anlayışı, canlı ve çekici renkleriyle müzik ve gençlik dünyasına yakın bir marka olan Vespa ile tarz ve tasarımı her zaman ilham kaynağı olarak alan Justin Bieber’in bir araya gelişi kusursuz bir ortaklık olarak dikkat çekiyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz