Chery ARRIZO 8 PHEV kendini ispatladı

Chery ARRIZO 8 PHEV dayanıklılığını 1214 kilometrelik uzun yol testiyle ispatladı.

Chery, yeni nesil modellerinin dayanıklılığını kapsamlı testlerle kanıtlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Chery, yeni modeli ARRIZO 8 PHEV için “Uzun Mesafe Dayanıklılık Testi” gerçekleştirdi. Markının yeni enerji araçlarının dayanıklılığını ve uzun mesafe sürüş performansını test etmek gerçekleştirdiği testte toplam 1214 kilometrelik mesafe kat edildi.

Daha fazla konfor ve verim

Test kapsamında Pekin’den yola çıkan ARRIZO 8 PHEV, kültür şehri Jinan’dan ve Konfüçyüs kutsal toprakları Qufu’dan geçerek sonunda Wuhu, Anhui’ye ulaştı. Pekin’den start alan ARRIZO 8 PHEV, başlangıçta şehir içi trafik sıkışıklığında yol alarak araçların düşük hızda sürüş ve gelişmiş sürücü destek sistemlerini doğrulama fırsatı yakaladı. Şehirler arası yollara geçişle birlikte odak noktası artık, güç-aktarma sistemlerinin çalışma şekli ve uzun mesafede yakıt verimliliği oldu. ARRIZO 8 PHEV, üçüncü nesil DHT hibrit şanzımanla eşleşen 1.5T GDI beşinci nesil hibrit sisteme özel motorla donatılıyor. Bu yolculuk, yeni enerjili modellerin uzun mesafe sürüşlerindeki olağanüstü performansını, Çin’deki diğer yeni enerjili araçların gelişen trendiyle uyumunu, Chery’nin Çin otomotiv endüstrisindeki liderliğini ve markanın becerisini gözler önüne seriyor.

Durmadan 1463 kilometre yol alabiliyor

Bu test aynı zamanda ARRIZO 8 PHEV’de sunulan gelişmiş sürüş destek sistemlerinin ideal bir gösterimi oldu. İster otoyolda uyarlanabilir hız sabitleyici (ACC) ve şeritten çıkma uyarısı (LDW) ister kentsel alanlarda otomatik acil durum freni (AEB) ve kör nokta algılama (BSD) olsun tüm bu gelişmiş özellikler, kullanıcılar için güvenliği ve sürüş kolaylığını önemli ölçüde artırdı. 1463 kilometre bir menzil sunabilen ARRIZO 8 PHEV, sadece 19 dakikada hızlı şarj olanağı sağlayan yüksek verimli bataryalara sahip. Menzil ve şarj hızındaki bu önemli gelişme, menzil endişesini ortadan kaldırarak, çevre dostu ve sürdürülebilir seyahat vizyonunu gerçekleştirmede geleceğe doğru atılan önemli bir adımı temsil ediyor.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz