Üçüncü nesil KIA Ceed geldi

Güney Koreli KIA, markanın Avrupa’da tasarlanan ilk modeli olan Ceed’in üçüncü neslini Türkiye’de satışa sundu.

Yeni KIA Ceed

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren KIA; yeni ve dinamik tasarıma sahip, konforu, kullanışlılığı ve güvenliği artarak yenilikçi teknolojiler sunan Ceed ile otomotiv pazarındaki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.

136 beygirlik güç üreten 1.6 litre dizel motora ek olarak, yeni 1,4 litre T-GDI benzinli motor alternatifiyle de satışa sunulan Yeni KIA Ceed, 5 yıl veya 150.000 km garantisiyle KIA yetkili satıcılarında yerini aldı. Üçüncü nesil olarak Avrupa’da tasarlanan, geliştirilen ve üretilen Yeni KIA Ceed, olgun ve dinamik yeni tasarımı, yenilikçi gelişmiş teknolojileri ve daha keyifli sürüş özellikleriyle KIA’nın C-segmentindeki varlığını güçlendiriyor.

Yeni KIA Ceed

1.3 MİLYON ADET SATTI

İlk olarak 2006 yılının Aralık ayında üretilen Ceed, seri üretime başlanan ilk günden bu yana yaklaşık 1,3 milyon satış adedine ulaştı. Üçüncü nesil tasarımıyla birlikte ismi de Ceed olarak değişen araç (eski adı Cee’d), tasarımıyla dikkat çekiyor. 2012 ile 2018 yılları arasında üretimde olan ikinci nesilden toplam 640.000 adet üretilen Ceed’in yeni nesliyle birlikte, KIA’nın Avrupa satışlarının daha da artması ve markanın pazardaki konumunun güçlenmesi öngörülüyor.

Yeni KIA Ceed

SLOVAKYA’DA ÜRETİLİYOR

KIA’nın Franfurkt’taki Ar-Ge üssünde tasarlanan Yeni KIA Ceed, Sportage ile birlikte Slovakya’daki tesislerinde üretiliyor. Yeni KIA Ceed ile ilgili değerlendirmede bulunan KIA Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel, “On yıldan fazla süredir satışta olan Kia Ceed, markanın istikrarlı büyümesini desteklemeye devam ediyor. Önceki nesil gibi, yeni nesil de müşterilerden gelen geri bildirimler doğrultusunda özel olarak tasarlandı ve geliştirildi. 2006 yılından bu yana 1,3 milyon adedin üzerinde Ceed üretildi ve yeni nesil kullanıcıların önceki nesiller boyunca sevdiği her şey Yeni Ceed’de yine bulunuyor” dedi.

99.900 TL’DEN BAŞLIYOR

Yeni Ceed, beş kapılı, beş koltuklu, C segmenti kompakt tamamen çelik konstrüksiyon gövdeli, üç ve dört silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri, önden çekiş, altı ileri manuel veya çift kavramalı otomatik şanzımana sahip. 5 yıl veya 150.000 km garantiyle otomobilseverlerin beğenisine sunulan Yeni KIA Ceed, 99.900 TL’den başlayan fiyatlarla KIA yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor.

otohavadis@gmail.com

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz