2023’ün en heyecan vericisi; Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Giulia Quadrifoglio, 2023 What Car? Yılın Otomobili Ödülleri’nde ikinci kez ‘En Heyecan Verici Performans Otomobili’ seçildi. Ödül, Alfa Romeo’nun performans otomobilleriyle bütünleşen ikonik “Quadrifoglio” (dört yapraklı yonca) logosunun 100. yıldönümünde verilmiş olmasıyla da ayrı bir anlam kazandı.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, 2023 What Car? Yılın Otomobili Ödülleri’nde ikinci kez ‘En Heyecan verici Performans Otomobili’ seçildi. Dünya yollarıyla buluştuğu günden bu güne, sportif sedan otomobiller arasında teknoloji ve performans referansı olarak gösterilen Giulia Quadrifoglio, aynı zamanda Alfa Romeo’nun sportif ruhunun simgesi olan efsanevi Quadrifoglio logosunun değerlerini yansıtıyor.

Ödüle dair konuşan What Car? Editörü Steve Huntingford, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio’dan övgüyle bahsetti. Huntingford “Bazı performans otomobilleri, kullanım maliyetleri ve pratiklik arasındaki orta noktayı aşmaya çalışırken, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio onu kullandığınız her kilometrede ayrı haz veriyor. Otomobilin çekiciliğinin büyük bölümü, özellikle Yarış modundaki sesiyle baş döndüren 2,9 litrelik V6 benzinli motorunda yatıyor. Ayrıca Quadrifoglio, şaşırtıcı derece çevik, güvenli ve dengeli kullanım özellikleriyle limitleri güvenle keşfetmenizi sağlıyor ve bu yönüyle de çok daha fazla keyif veriyor.” dedi.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz