Nissan’da kampanyalar Şubat’ta da sürüyor

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan 1018km’ye kadar menzil sunan benzersiz e-POWER teknolojisi, performansı ve sessizliğiyle sahipleri ile tanışmayı bekliyor. Kablosuz elektrikli e-POWER teknolojisine sahip Nissan Qashqai 12 ay %0 sıfır faiz ayrıcalığıyla sunuluyor. e-POWER teknolojisine ek olarak, benzinli Nissan modellerinde de kampanyalar devam ediyor. 

Nissan’ın Türkiye pazarına yeni sunduğu benzersiz kablosuz elektrikli e-POWER teknolojisine sahip otomobiller, şubat ayında da özel ödeme seçenekleriyle bayilerdeki yerini alıyor. Nissan, benzinli modellerinde sunduğu kredi desteği ile de dikkat çekiyor.

e-POWER teknolojisi ile elektrikli sürüş deneyimi 

Daha duyarlı, daha verimli ve sessiz bir sürüş için benzersiz elektrikli güç aktarma sistemi oluşturan kablosuz elektrikli e-POWER teknolojisi, dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan daha zahmetsiz, dinamik ve keyifli bir deneyimi 1018 km’ye kadar menzil ile sunuyor.

Qashqai’de avantajlı ödeme seçenekleri

Qashqai ile elektrikli sürüş deneyimi yaşamak isteyenlere 240.000TL’ye 12 ay için, e-POWER teknolojisini %0 faiz ile imkanı sunuluyor. Benzinli Nissan Qashqai ise şubat kampanyası kapsamında 240.000 TL için 24 ay vade ve %1,24 faizli kredi imkanı ile sunuluyor.

Nissan Juke ve Micra için sıfır faiz imkanı

B-SUV sınıfının dinamik oyuncusu Nissan Juke ve şehirli Nissan Micra 60.000TL’ye 12 ay %0 faiz seçeneği ile Nissan Yetkili Satıcıları’ndaki yerini aldı.

Nissan’ın sıfır faiz kampanyalarına ek olarak, maksimum takas desteği ve finansal çözümler için Nissan Yetkili Satıcıları ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz