Volkswagen’in ID. Buzz için tercihi Goodyear

Volkswagen, hafif ticari araç sınıfındaki tamamen elektrikli ilk modeli olan ID.Buzz modeli için Goodyear yaz, kış ve dört mevsim lastiklerini seçti.

Volkswagen, ID. Buzz ve ailenin tamamen yük ve eşya taşımacılığına yönelik versiyonu ID.Buzz Cargo modellerinde orijinal ekipman olarak Goodyear lastiklerini tercih ediyor.

Volkswagen Ticari Araç’ın ikonik modeli T1’den, yani orijinal Bulli’den ilham alan ve T1’in DNA’sını ve stilini günümüze taşıyan model, 77 kWh bataryasıyla 425 km (WLTP) menzile ulaşıyor. Modelin bu etkileyici değere ulaşmasına, Goodyear’ın performanstan ödün vermeden yuvarlanma direncini en aza indirecek şekilde tasarlanan lastik yelpazesi yardımcı oluyor.

Goodyear, ID. Buzz serisine orijinal ekipman olarak yaz, kış ve dört mevsim lastikleri tedarik edecek: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, UltraGrip Performance+ ve Vector 4Seasons Gen-3.

Volkswagen’in ID. Buzz modeli için lastik tedarik etmek üzere seçilmenin bir ayrıcalık olduğunu belirten Goodyear EMEA Tüketici OE Genel Müdürü Hans Vrijsen: “Mevcut üç lastik modelimizle her türlü koşulu karşılıyoruz. Elektrikli bir araç olması nedeniyle, yuvarlanma direncini en aza indirmeye ekstra özen gösterdik. Elektrifikasyon Goodyear’ın stratejisinin önemli bir parçası, elektrikli araçların taleplerine ve performansına uygun geniş bir lastik yelpazesine sahibiz” dedi.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz