100 Adet My Ami Buggy 1 Saatte Tükendi

Citroën My Ami Buggy, yeni bir başarıya daha imzasını attı. Citroën My Ami Buggy’nin, online satışa sunulduğu 8 Ağustos günü, sadece 1 saatlik sürede 100 adetlik Türkiye kotasının tamamı satıldı. 399.000 TL’lik satış fiyatıyla Türkiye pazarına giriş yapan Citroën My Ami Buggy’nin her biri, ortalama 40 saniyelik aralıklarla alıcısıyla buluştu.

Citroën mobilite dünyasının her alanında herkes için ulaşılabilir modeller sunmak için çalışıyor. Aralık 2021’de yaşanan rekor sürede online satış başarısı gösterilen Citroën Ami siparişi alımından yaklaşık 1.5 sene sonra bu sefer de, Citroën My Ami Buggy ile yine eşine zor rastlanan bir başarıya imza atıldı. 8 Ağustos 2023 günü, markanın online satış sistemi üzerinden, 399.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışla sunulan 100 adet Citroën My Ami Buggy’nin tamamı 1 saat içerisinde tükendi. Her 40 saniyede 1 adet Citroën My Ami Buggy siparişi anlamına gelen bu başarısıyla Citroën, modele olan ilginin ne derece fazla olduğunu gösterdi.

Citroën, Aralık 2021’de benzer bir başarıyı, markanın online satışa sunduğu ilk araç olan Ami modelinin ilk partisini yalnızca 25 dakikada satarak yakalamıştı. Citroën My Ami Buggy, Fransa, İtalya, İspanya, Belçika, Yunanistan, Portekiz, İngiltere, Fas ve Türkiye olmak üzere sadece 9 farklı ülke için sınırlı olarak 1.000 adet üretildi ve Türkiye için de 100 adet kontenjan ile sunuldu.

Diğerleri

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz